Група на RSP Travel в Пунта Кана, Доминикана – Февруари 2019


ГРУПА НА RSP TRAVEL В ПУНТА КАНА, ДОМИНИКАНА

 01 ФЕВРУАРИ – 10 ФЕВРУАРИ 2019

ВСИЧКИ СНИМКИ И ВИДЕА СА НАПРАВЕНИ ОТ RSP TRAVEL

Екзотична почивка в Пунта Кана, Доминикана с туроператор RSP Travel

Ние от екипът на RSP Travel ще се опитаме да Ви преразкажем в снимки и видео престоя на групата ни в едно от най-красивите места за почивка, а именно Пунта Кана, Доминикана. Искаме да благодарим първо на нашите испански партньори за отличната организация за толкова голяма група. А за групата… фантастични хора, задружни, усмихнати. Бяхме настанени в отличния хотел Now Larimar 5*, който по време на нашия престой в Доминикана, вдигна оценката си в booking: от 8.6 стана 8.7 🙂 . Освен наслаждаването на чудесните условия на хотела, успяхме и доста да пообиколим на допълнителните екскурзии. Имахме редкия късмет да наблюдаваме размножителния период на гърбатите китове около остров Самана, като се има в предвид, че това се случва само на три места по света. Тези китове са преплували около 5000 км. за да създадат потомство във водите на Доминикана. Невероятно е усещането да си на няколко метра от тези величествени създания 🙂 Друго наше вълнуващо преживяване беше посещението на „Hacienda“: започнахме с транспорт с военен камион до селище, където се запознахме с бита на местното население. След това с лифт се качихме на върха на планината за да се спуснем с въжен тролей с дължина 2 км 🙂 , разбира се с три спирки като завършването беше с 20 метров бънджи скок /по желание/. След това се насочихме към бъгитата, където последва яко шоу, подплатено с рев на двигатели, прах, вода. На финала слизахме омазани до ушите в кал, прашни, но много доволни. От бъгитата отидохме до конната база, където направихме обиколка, яздейки самостоятелно коне, под вещото ръководство на инструктори. Единият от дните посветихме на остров Саона, малко късче от рая! По път към острова се спира в естествен басейн в морето, където можете да се снимате с морски звезди и да се радвате на кристалните води на Карибско море. Надяваме се от снимките поне малко да добиете представа каква красота е там 🙂 . И разбира се, не пропуснахме да посетим Coco Bongo, най-известната дискотека в света. Настанени във ВИП зоната, наблюдавахме отгоре невероятното светлинно, акробатично и звуково шоу. 

Едва ли има по-романтично място, където двама влюбени да кажат заветно „Да“ от Доминикана. Това се прави на фантастичен девствен плаж, с екзотични фини детайли, които допълнително подчертават тържествеността на тази церемония. 
По време на почивката на групата ни в Пунта Кана, Доминикана, двама прекрасни млади влюбени се врекоха на вечна любов на този уникален плаж, на елегантна и екзотична церемония. 
Вечерта младоженците бяха поздравени във ВИП зоната на световно известната дискотека Coco Bongo в Пунта Кана
Гордеем се, че успяхме да съдействаме да се случи това, защото се изискват доста документи със специална заверка. Сватбеният ритуал официално се признава в България.
Снимките се публикуват с изричното разрешение на младоженците 

Невероятното преживяване да наблюдаваш гърбати китове: Доминикана е една от малкото страни, в които може да се наблюдават свободно в океана популация на китове. За наш късмет, точно в периода от средата на януари до към март, може да се наблюдава тази популация на п-ов Самана. Разбирате, че това е природа и никой не може да гарантира, че точно в момента, в който ние сме на Самана ще можем да ги наблюдаваме, но вероятността е много голяма!

Представяме Ви една вълнуваща екскурзия в Доминикана: Hacienda. Като част от тази екскурзия е каране на бъгита в пресечена местност. Подгответе се за кални и мокри преживявания! Ако имате желание може да плувате в река, до която се достига с бъгитата. Веселбата е голяма, адреналинът се покачва, а приключението не се забравя 

Отличния хотел Now Larimar 5*, в който беше настанена нашата група в Пунта Кана, Доминикана предлагаше както чудесни условия за настаняване, хранене и т.н. така и атмосфера за забавления, едно от тях е водното парти в басейна 🙂

Елате с RSP Travel в Доминикана, насладете се на рая и си създайте незабравими спомени с програмите ни за Пунта Кана


Екзотична почивка в Пунта Кана, Доминикана с туроператор RSP Travel