Фотогалерия на Канарските острови – Лансароте и Фуертевентура


ФОТОГАЛЕРИЯ НА ЛАНСАРОТЕ И ФУЕРТЕВЕНТУРА – КАНАРСКИТЕ ОСТРОВИ, ИСПАНИЯ

СНИМКИТЕ СА НАПРАВЕНИ ОТ ЕКИПА НА RSP TRAVEL

%d0%bf%d0%be%d1%87%d0%b8%d0%b2%d0%ba%d0%b0-%d0%ba%d0%b0%d0%bd%d0%b0%d1%80%d1%81%d0%ba%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d0%be%d1%81%d1%82%d1%80%d0%be%d0%b2%d0%b8-%d0%bb%d0%b0%d0%bd%d1%81%d0%b0%d1%80%d0%be%d1%82Когато чуем острови всички правим различни асоциации, но най-често свързваме с девствена природа и екзотика. Е, това са два различни острова! Тук природата ни показва силата си и ни дава възможност да се разходим из вулканичните кратери, да се насладим на човешкия гений да съчетае природните дадености с творчеството и да се получат шедьоври като невероятната Кактусова градина с 1 500 кактуса донесени от всички краища на света и аранжирани от ръката на Сесар Манрике, ще се разходите из вулканични пещери, ще научите за невероятната тайна, която крие пещерата Los Verdes, можете да се насладите на нощен концерт в пещерата Los Jameos del Agua с изпълнения на местния, старинен инструмент тимпле.

Ще научите за Гуанчите и техния невероятен език. Ще усетите как са се смесили културите на Европа и Африка.

Невероятните плажове на Фуертевентура, които са в топ 10 в целия свят, кристалните води на океана, полъха на вятъра и невероятната атмосфера на малките градчета ще ви накарат да се потопите изцяло в живота на тези прекрасни острови.

Ще научите за невероятния лечител – растението Алое Вера и ще видите най-голямото производство в Европа и плантациите, където хората ги отглеждат от поколения.

Надяваме се поне мъничко да сте усетили какви невероятни острови са Лансароте и Фуертвентура, в какъв контраст са и всъщото време са толкова еднакви, защото показват колко е силна природата, когато иска да покаже красотата си!