Екзотична почивка в Ривиера Мая, Мексико – избрани хотели 5*


ЕКЗОТИЧНА ПОЧИВКА В РИВИЕРА МАЯ, МЕКСИКО

7 НОЩУВКИ НА БАЗА ALL INCLUSIVE

На запитване може предложим варианти с 10, 11, 12 или 14 нощувки или за други месеци от посочените!

Във връзка с наложените драстични ограничителни и епидемиологични мерки в Мексико и поради коренното им разминаване с нашите критерии за качествена почивка или екскурзия, временно преустановяваме предлагането на тази дестинация!

Екзотична почивка в Ривиера Мая, Мексико - RSP Travel

Това е страната, в която се срещат минало, настояще и бъдеще, събрани в един свят – свят така разнолик и контрастен… свят колкото древен, толкова и красив. Изтъкан от мистика и неразгадани тайни, ревниво пазещ спомена за пет велики култури, екзотичен и същевременно модерен… Мексико е свят, в който всяко дихание е история, а бляскавите и модерни курорти съжителстват с руините на отдавна изчезнали цивилизации, на отдавна изчезнали градове. Тук магията просто се случва…

Екзотичната природа и многобройните старинни паметници ежегодно привличат в Мексико стотици хиляди туристи от много страни на света. Туризмът е едно от главните доходни пера на страната. На скалистият полуостров на маите – Юкатан, който все още крие своите тайни може да се насладите на древните градове на маите:  Чичен Ица, най-грандиозният археологически обект в цяло Мексико. Обявен за световно културно наследство от ЮНЕСКО, той неоспоримо свидетелства за изключителните и смайващи астрономически познания на древните маи.; морския град на маите Тулум и величествения Коба

Тук се намира и Канкун – доскоро само едно безлюдно и слънчево кътче земя, а днес определян като перла на мексиканските, най-известните и посещавани курорти в света, предпочитано място от хиляди младоженци за меден месец. Земя на романтика, тюркоазени води, слънчеви бели пясъци и безкрайни забавлението. Южно от Канкун, на източното крайбрежие на полуострова, е разположена курортната зона Ривиера Мая. Бреговата й линия се простира над 100 км., а разпръснатите сред тропически гори и руини на тайнствени каменни храмове и пирамиди, хотели предлагат несравнимо спокойствие и изглед към красивите карибски залези. Плая дел Кармен е неофициалната столица на тази ривиера. Този сравнително нов курорт, запазил непринудения чар на китните рибарски селца, предлага изобилие на уютни барчета и мексикански ресторанти, а близостта на до такива известни места като Канкун, Тулум, Коба и Чичен Ица го превръщат в изключително любимо място на туристите.

ПРОГРАМА

1-ви ден: Мадрид – Канкун, Мексико Полет с директен чартърен полет от летище Мадрид с авиокомпанията на нашите партньори Evelop в 14:55ч. /трябва 3 часа по-рано да се чекирате/. Кацане в Канкун, Мексико в 19:45ч. местно време. Посрещане  от представител на фирмата партньор. Трансфер до избрания хотел. Вечеря. Нощувка.

2-ри ден: Ривиера Мая Закуска. Свободно време за плаж, разходка. Обяд. Възможност за допълнителна екскурзия до едно от най-големите постижения на великите маи – каменния град Чичен Ица (на испански Chichén Itzá). Ще се докоснете до великолепното строителство на огромния храм на божеството Кукулкан, наричан Ел Кастийо (Замъкът); Храмът на воините, Обсерваторията Ел Каракол (Охлювът),  Храмът на ягуарите… През 2007 г. градът на маите Чичен Ица е обявен от ЮНЕСКО за едно от новите седем чудеса на света. Посещението ще завърши с дегустация на вкусните изкушения от кухнята на Юкатан.

Времетраене: 12 часа (включвайки пътуването). Включва: трансфер с бус, вход за Археологичната зона с екскурзовод, обяд в местен ресторант и аудио екскурзовод. Цена: 113 евро /221 лв.

Вечеря. Нощувка.

3-ти ден: Ривиера Мая Закуска. Свободно време за плаж, разходка. Обяд. Възможност за допълнителна екскурзия Coba Encuentro Maya: Посещение на древния град на маите – величествения Коба – един от най-големите и влиятелни градове-държави в северната част на Юкатанския полуостров Плувайте в кристалните сеноте и се наслаждавайте на обяд с традиционна храна. 

Времетраене: 12 часа (включвайки пътуването). Включва: трансфер, типичен обяд , вход за СИБА екскурзовод, хавлии.  Цена: 119 евро/ 233 лв.

Вечеря. Нощувка.

4-ти ден: Ривиера Мая Закуска. Свободно време за плаж, разходка. Обяд. Възможност за допълнителна екскурзия Dolphin Discovery (Cat & Royal Swim Vip). Ще се насладите на директният контакт с делфините, които ще изпълнят маневрата, наречена „foot push“ или теглене с гръбната перка, теглене с коремната перка, скокове и акробатика, целувки, пляскане, пеене и безкрайни незабравими преживявания. По-късно, ще се насладите на вкусен обяд (тип шведска маса) с интернационална кухня и включени напитки в нашата ВИП зона, оборудвана с климатик и панорамен басейн.

Времетраене: 11 часа (включвайки пътуването). Цена: 170 евро / 333 лв.

Вечеря. Нощувка.

5-ти ден: Ривиера Мая Закуска. Свободно време за плаж, разходка. Обяд. Възможност за допълнителна екскурзия до Cozumel & Snorkel Gran Turismo

Пристигане с ферибот в Плая дел Кармен, за последващо отпътуване към Козумел. Вашият катамаран ви очаква, за да отплавате към митичните рифове на Колумбия и ел Сиело. След гмуркането с шнорхел над тези светилища, капитанът отваря безплатния бар и се насочва към нашия воден парк Плая Миа, където ще се насладите на ястия на шведска маса, ще се забавлявате с повече от 20 игри и атракции, ще се отпуснете в пясъка, ще се спуснате по водните пързалки и можете да се разходите с водно колело или каяк. Насладете се на остров Козумел (островът на лястовиците), с повече от 2000 години история, най-големият и най-красив обитаван остров в Мексико!

Времетраене: 9 часа (включвайки пътуването). Цена: 108 евро / 211 лв.

Вечеря. Нощувка.

6-ти ден: Ривиера Мая Закуска. Свободно време за плаж, разходка. Обяд. Възможност за допълнителна екскурзия Coba Tulum Gran Turismo. Тази пълна експедиция  предлага доближаване до културата на маите, при посещение на древните градове на славната предколумбова цивилизация и автентични общности, където можете да се срещнете със семейства, които все още ценят маянското си наследство. Посетете археологическия обект величествения Коба и открийте Нохоч Мул, най-високият храм на полуостров Юкатан, от чийто връх можете да видите лагуни, заобиколени от буйна джунгла. Ще бъдете изумени от внушителния археологически обект морската столица Тулум, построен на върха на скала, от който можете да видите впечатляваща гледка към Карибско море. Слейте се с природата и бъдете част от този прекрасен проект. Преживейте битието на маите и се насладете на обяд на шведска маса.

Времетраене: 12 часа (включвайки пътуването). Цена: 113 евро / 221 лв

Вечеря. Нощувка.

7-ми ден: Ривиера Мая Закуска. Свободно време за плаж, разходка. Обяд. Възможност за допълнителна екскурзия Tour Xplor. Започнете приключението си в Xplor All Inclusive, парк в сърцето на джунглата, където ще откриете впечатляващи и древни скални образувания и ще можете да станете част от дейности с най-модерното и най-безопасно оборудване, да карате 10 километра превозни средства тип амфибия през пещери; да се возите на салове по две вериги с дължина от 570 и 530 метра в кристалните води и да се изумите от древните образувания на сталактити и сталакмити; Полетете над джунглата на 14-те най-високи въжени линии на Ривиера мая и плувайте на 400 м. Освен това, Xplor предлага изискан бюфет за всеки вкус. Xplor е приключението, което търсите! Някои дейности не са подходящи за хора със сърдечни заболявания, бременни или със страх от височини.

Времетраене: 6 часа (включвайки пътуването). Цена: 150 евро / 294 лв

Вечеря. Нощувка.

8-ми ден: Канкун – Мадрид Освобождаване на хотела. Трансфер до летище Канкун за директен чартърен полет за Мадрид в 21:45 ч.

9-ти ден: Мадрид Пристигане в Мадрид в 13:00ч.

Възможно е да има разместване на програмата, както и на допълнителните екскурзии.

ПОЛЕТНО РАЗПИСАНИЕ:

Мадрид, терминал 4 14:55 ч – Канкун 19:45 ч

Канкун 21:45 ч – Мадрид, терминал 4 13:00 ч

Полетите са в местни времена, като е възможно да има промени в зависимост от сезона. Часовата разлика Мадрид – Канкун е +5 часа

ХОТЕЛИ ПО ПРОГРАМАТА

CATALONIA PLAYA MAROMA 5*

Екзотична почивка в Ривиера Мая, Мексико в хотел Catalonia Playa Maroma 5* с водач от България

Местоположение: хотелът е част от известната хотелската група „Catalonia“ и се намира на 40 минути от летище Канкун и на 20 минути от „Playa del Carmen”. Хотелът носи името на прекрасния плаж, на който се намира „Playa Maroma”. Този плаж е един от най-красивите в света и се намира на Ривиера Мая. Характерното за него е: мек бял пясък, който се смесва по естествен начин с тънък слой коралово розово, което гарантира, че няма да усещате горещината и можете спокойно да стоите боси на пясъка, дори и при най-топлото време. Разполага с широка плажна ивица и тюркоазени води! Екзотиката е допълнена и от заобикалящите го буйни мангрови гори, типични за джунглата на Юкатан.

Хотел Catalonia Playa Maroma 5* е оценен от Booking  с оценка 8,9 /отличен/!

На територията на комплекса: зона с магазини; голям басейн разделен на различни секции; всяка седмица се прави водно шоу на басейна с пяна и много танци; фитнес; тенис игрище; футболно игрище; мини клуб за деца (4-12 г) и малък СПА център със сауна, джакузи и зона за масажи. Спа център Alegría предлага релаксираща атмосфера, за да допълните почивката си. Тук можете да се възползвате от разкрасителни процедури, различни масажи и специална зона в градината, където се предлагат процедури за двойки. Срещу доплащане. Голф – в близост до хотела има 4 голф игрища, ако сте любители на този аристократичен спорт любезният персонал ще ви съдейства да практикувате любимата си игра на най-подходящото за вас игрище. Ресторант тип шведска маса с интернационална кухня; салатен бар и закуски до басейна; Privileged бар със закуски само за клиенти Privileged; бар с палачинки и 4 тематични ресторанта тип а-ла-карт за вечеря: Италиански, Мексикански, Стек  и Тапас. Барове: на басейна; лоби бар (отворен 24 часа); воден бар на басейна; бар за фрешове и дискотека. WiFi на територията на целия хотел безплатно

Стаи Premium: 36 м2; разполагат с едно легло с размери King Size или 2 двойни легла; климатик; вентилатор на тавана; баня с всички удобства и сешоар; халат и чехли; телевизор LCD с кабелна телевизия; безплатен достъп до интернет; будилник с вход за MP3; минибар с вода, безалкохолни напитки и бира; кафе машина за приготвяне на кафе и чай; сейф; ютия и дъска за гладене; балкон или тераса. Максимално настаняване: 3-ма възрастни и 1 дете.

Стаи Privileged Superior: 37 м2; имат два типа декорация – нови мебели и с модерни детайли; разполагат с едно легло с размери King Size (със или без балдахин, в зависимост от наличността) или 2 двойни легла; климатик; вентилатор на тавана; баня с всички удобства и сешоар; халат и чехли; телевизор LCD с кабелна телевизия; безплатен достъп до интернет; будилник с вход за MP3; минибар с вода, безалкохолни напитки и бира; кафе машина за приготвяне на кафе и чай; сейф; ютия и дъска за гладене; балкон или тераса. Включени са всички услуги Privileged (прочетете по-надолу в описанието). Максимално настаняване: 3-ма възрастни и 1 дете.

Стаи Privileged Romance: 46 м2; ексклузивни стаи за младоженци с легло с размери King Size с балдахин; джакузи на балкона и романтична декорация. Разполага с всички удобства като другите типове стаи и в допълнение: специална декорация за вечерта (веднъж за целия престой); бутилка вино, плодове според сезона и шоколад при пристигане; закуска сервирана в стаята (веднъж за целия престой); една романтична вечеря на плажа; 25 минути масаж за двамата. Настаняването е само за 2-ма!

Услуги Privileged: Налични са само при настаняване в стаи с Privileged! Плажни кърпи в стаята при пристигане в хотела. 24-часа обслужване в стаята. Закуска, обяд и вечеря в новия а-ла-карт ресторант „Blowed”. Специална част на плажа с обслужване. Един достъп до мокрите части на СПА центъра за целия престой безплатно; 10% отстъпка за: романтични вечери, бутик, бижутерия, услугите на СПА центъра, ранно настаняване и късно напускане на хотела при необходимост и спрямо наличността.

Ресторанти и барове:

 • Основен ресторант El pajaritoосновния ресторант разполага със салон и открита тераса и предлага голямо разнообразие от интернационална и местна кухня, както и пица на пещ. Отворен за закуска, обяд и вечеря (пица се предлага само за обяд и вечеря).
 • Snack barпредлага закуски и салатен бар на открито през деня.
 • Бар за палачинки Creperie: предлага сладки и солени палачинки през деня – намира се на открито.
 • Bar Tequila: Лоби бар отворен през деня и нощта. Това е идеалното място за среща, за да се забавлявате и да прекарате много приятно време с приятелите или семейството си.
 • Bar Palapa: дневен бар с гледка към плажа.
 • Margaritas bar: воден бар в басейна.
 • Bar Maloo: намира се на басейна с прекрасна гледка към плажа. Сервира фрешове от прясно изцедени плодове без алкохол.
 • Cafeteria: предлага разнообразие от кафета, дребни закуски и сладкиши.
 • Food Truck Tacos: насладете се през деня на оригинални мексикански такоси от фургона до басейна.
 • Cat‘s disco bar: работи през нощта и предлага напитки и танци за всички, които искат да продължат вечерта си.
 • А-ла-карт ресторанти: В зависимост от наличността, резервация не се изисква. Отворени са само за вечеря.
 • Tortuga Snack Grill: ресторантът предлага най-доброто от месната (грил) кухня.
 • Tio Pedro: най-доброто от мексиканската кухня, намира се на открито.
 • Toscana: най-доброто от италианската кухня.
 • Teracce Tapas Bar: изключителни тапас предложения и лобстер (омар). Намира се на открито с прекрасна гледка към морето. Отворен за закуска и вечеря. Само за гостите на хотела, които ползват Privileged услуги.

Хранене: all inclusive   – напитка за „Добре дошли“ (Welcome drink). Закуска, обяд и вечеря в ресторант на шведска маса; барове за леки закуски през деня. По една вечеря във всеки един от а-ла-карт ресторантите по време на престоя. Коктейли, безалкохолни напитки, местно вино и бира без лимит. Местни спиртни напитки и алкохолни напитки. Обслужване по стаите 24 часа. Спортни занимания и безмоторни занимания: часове по латинотанци, каяк, аеробика, водна аеробика, волейбол на плажа, стрелба с лък, тенис, тенис на маса, билярд, фитнес и др.. Един въвеждащ безплатен урок по гмуркане – провежда се в басейна на хотела. Игри на плажа и воден цирк. Шезлонги, чадъри и плажни кърпи на плажа и басейна. WiFi на територията на целия хотел безплатно. Анимация през деня и вечерта за възрастни и деца. Повече информация при пристигане!

Плаж: невероятен собствен, пясъчен карибски плаж Playa Maroma”. На басейна и плажа: чадъри, шезлонги, матраци, кърпи – безплатно.

Мениджмънтът на хотела, може да промени предлаганите услуги, без предупреждение и туроператорът не носи отговорност за това!

Описанието на хотела е съставено от RSP Travel, копирането става само с писмено разрешение! 

Прекрасен хотел от престижната хотелска верига „Catalonia, потопен в тропическа обстановка, с чудесно обслужване, качествена храна, отлична анимация създаваща много настроение, фантастичен карибски плаж Playa Maroma, признат за един от най-красивите в света“. Предпоставка за незабравима почивка!

Вижте снимки от групата ни в хотел Catalonia Playa Maroma 5* в периода 24.10-02.11.2019 ТУК

Препоръчан хотел от RSP Travel! 

Пакетни цени с полет от Мадрид и настаняване в premium room. Посочените цени са най-ниските за периода

Вижте програмата ни за този хотел с водач от България за дата 13.02.2020: ТУК

месец възрастен в двойна стая единична стая трима възрастни двама възрастни и дете 2–10 г.
януари’20 1456 € / 2853 лв 1939 € / 3800 лв 4303 € / 8433 лв 4041 € / 7920 лв
февруари’20 1474 € / 2889 лв 1957 € / 3835 лв 4356 € / 8537 лв 4091 € / 8018 лв
март’20 1370 € / 2685 лв 1853 € / 3632 лв 4049 € / 7936 лв  3805 € / 7457 лв 
април’20 1400 € / 2744 лв 1785 € / 3498 лв  4137 € / 8108 лв   3887 € / 7618 лв 
май’20 1208 € / 2367 лв 1495 € / 2930 лв  3578 € / 7012 лв   3359 € / 6583 лв   

IBEROSTAR PARAISO BEACH 5*

Почивка в Ривиера Мая, Мексико - хотел Iberostar Paraiso Beach 5*

Местоположение: хотелът се намира между Puerto Morelos и фантастичния плаж Playa del Carmen, като част от комплекс Iberostar de Playa Paraíso, който включва 4 хотела. Разположен на първа плажна линия, той предлага всички удобства за вас и вашето семейство, за да имате една незабравима почивка на Карибите. Разполага с 424 елегантно обзаведени стаи, разпределени в няколко сгради, които са с височина 3 етажа.
На територията: 
3 свързани басейна с джакузи и водопад; детски басейн; детски клуб за деца от 4 до 12 г.; тенискорт и мултифункционално игрище; възможност за практикуване на водни спортове (катамаран; уиндсърф; шнорхелинг и каяк); салон за игри; вътрешен транспорт за гостите на комплекса; ежедневна анимационна програма и вечерни шоу програми. Срещу доплащане: медицинско обслужване; магазини; салон за красота; водни моторни спортове; СПА и център за гмуркане Padi. За любителите на голфа: любителите на голфа могат да се насладят на професионално игрище с 18 дупки, проектирано от Pete Dye в хотелския комплекс. Също така разполага с клуб с магазини и ресторанти и пакети на преференциални цени за клиентите на Iberostar. 
Хотелът разполага и със зали за организиране на различни събития и мероприятия. Залите са с капацитет от 22-ма човека до 1200 човека.

Заведения и ресторанти: На територията на хотела ще намерите 2 ресторанта на шведска маса както и 7 специални ресторанта тип а-ла-карт (средиземноморски; мексикански; японски; бразилски; стек ресторант; италиански и гурме); 2 бара със закуски и 8 бара (дискотека с часове за юноши и за възрастни).

Ресторанти: La Plaza – ресторант на шведска маса за закуска, обяд и вечеря; късна вечеря от 23:00 до 06:00 ч.; El Puerto – голям избор от международни ястия, за вечеря – вкусно месо на скара. Закуска, обяд, вечеря А-ла-карт от 18:30 до 21:00 ч. (с предварителна резервация за вечеря); Hashiru – Японските специалитети, които всички предпочитат, включително суши и сашими, прясно приготвени. Отворен за вечеря с предварителна резервация от 18:30 до 21:00 ч.; El Colonial този ресторант сервира кухня от най-високо качество, приготвена от експерти. Отворен за вечеря с предварителна резервация от 18:30 до 21:00 ч.; Hacienda традиционна мексиканска кухня, поднесена по традиционен начин. Отворен за вечеря с предварителна резервация от 18:30 до 21:00 ч.

Барове и кафенета: Lobby Bar Fuenteперфектен, за да вземете една бърза напитка и да релаксирате между заниманията или просто да погледате преминаващите хора. Отворен от 09:00 до 12:00 ч.; Pool Bar La Perlaвземете своята напитка на басейна и релаксирайте. Отворен от 10:00 до 18:00 ч.; Bar de Playaселекция от напитки на плажа. Отворен от 10:00 до 18:30 ч.; El Kiosko Beach GrillРазнообразие от леки закуски, на които можете да се насладите на плажа. Отворен от 10:00 до 18:00 ч.; Дискотека Galaxyзабавлявайте се с коктейли и танци. Отворена от 23:00 до 03:00 ч. Само за лица над 18 години.; Сладолед El Puenteняма нищо по-освежаващо от един леден сладолед с различни вкусове. Отворено от 11:00 до 18:00 ч.

Забележка: За някои от а-la cart ресторантите за вечеря се изисква спортно-елегантно облекло. За мъжете са забранени блузи без ръкав и къси панталони.

Стандартна двойна стая /40 кв.м./: с климатик и вентилатор на тавана; баня с вана или душ; сешоар; телефон; телевизор с кабелна телевизия; мини-бар; кафемашина; часовник-будилник; ютия и дъска за гладене; безплатен WiFi; сейф и балкон. Към този тип стаи може да се направи ъпгрейд до Двойна superior, които се намират в близост до плажа и басейна и предлагат на своите гости достъп до водните съоръжения на СПА центъра (само за възрастни). Максимално настаняване: 3-ма възрастни и 1 дете.
Хранене: all inclusive – Закуска, обяд и вечеря на шведска маса. Леки закуски и напитки 24 часа. Вечеря в специализираните ала-карт ресторaнти с предварителна резервация. Национални и интернационални напитки. Безплатен WiFi на цялата територия на комплекса. Безмоторни спортове и участие във всички занимания от анимацията. Повече информация при настаняване.
Плаж: собствен, пясъчен (Playa del Carmen). На басейна и плажа: чадъри, шезлонги, матраци, кърпи – безплатно.

Хотелът, като част от световната верига Iberostar, предлага познатия висок стандарт на обслужване. Разчупена територия с много тропическа зеленина, качествени храна и обслужване, чудесна анимация, фантастичен плаж Playa del Carmen. Отлично съотношение цена – качество!

Описанието на хотела е съставено от  RSP Travel, копирането става само с писмено разрешение!

Iberostar Paraiso Bech 5* Riviera Maya, Mexico

Пакетни цени с полет от Мадрид и настаняване в standard room. Посочените цени са най-ниските за периода

месец възрастен в двойна стая единична стая трима възрастни двама възрастни и дете 2–10 г.
януари’20 1384 € / 2712 лв 2189 € / 4290 лв 4090 € / 8016 лв 4090 € / 8016 лв
февруари’20 1457 € / 2855 лв 2360 € / 4625 лв 4371 € / 8567 лв 4371 € / 8567 лв
март’20 1360 € / 2665 лв 2263 € / 4435 лв  4019 € / 7877 лв  3777 € / 7402 лв 
април’20
1510 € / 2959 лв 2315 € / 4537 лв 4462 € / 8745 лв    4190 € / 8212 лв 
май’20 1287 € / 2522 лв 1763 € / 3455 лв 3804 € / 7455 лв    3576 € / 7009 лв   

RIU DUNAMAR 5*

Екзотична почивка в Ривиера Мая, Мексико - хотел Riu Dunamar 5* - туроператор RSP Travel

Местоположение: хотелът е част от международната верига „RIU“ . Oткрит през декември 2017 и е разположен на първа линия на прекрасния плаж Costa Mujeres, на около 30 км от хотелската част на Канкун.
На територията: хотелът разполага с 5 басейна за възрастни и 1 детски басейн; тераса солариум; детски клуб
Riu Land; СПА с разнообразни процедури; Салон за красота, включва фризьорски салон и масажи; фитнес център; зала за конференции; WiFi – безплатно на цялата територия на хотела; дискотека Pachá”– отворена 6 дни в седмицата; магазин – бутик; Спортове като: каяк, катамаран, шнорхелинг и други безмоторни спортове включени в дневната анимация; дневна и вечерна анимация за възрастни с различни спортни занимания и други активности, с шоу или музика на живо; дневна програма за деца от 4 до 7 години и за деца от 8 до 12 години в „RiuLand“; аква парк „Splash Water World“. Ако сте любители на голфа, хотелът може да ви осигури трансфер до професионално игрище с 18 дупки и всичко необходимо, за да се насладите на любимата си игра! Заявка и цени на рецепция на хотела. 
Ресторанти и заведения: Разполага с основен ресторант тип шведска маса с международна кухня и шоу кукинг; 4 специализирани ресторанта – Интернационален, Азиатски, Стек ресторант и Италиански; ресторант със закуски; 6 бара и дискотека Пача (Pachá). 

Забележка: За основния ресторант и A-la cart ресторанти на хотела за вечеря се изисква спортно-елегантно облекло. За мъжете са забранени блузи без ръкав и къси панталони.

Стандартна стая /36 кв.м./: 740 стаи, които са отлично обзаведени с едно легло с размери king size или две двойни легла, зона за отдих с диван или разтегателен диван, климатик, вентилатор на тавана, баня с душ и двойна мивка, сешоар, сателитна телевизия, безплатен WiFi, мини бар, диспенсър със напитки, ютия и дъска за гладене, безплатен сейф, балкон или тераса. Максимално настаняване: 3-ма възрастни и 1 дете.
Хранене: all inclusive – закуска, обяд и вечеря в ресторант на шведска маса; за вечеря в основния ресторант три пъти в седмицата се предлагат тематични вечери; възможност за вечеря в специализираните A-la cart ресторанти на хотела с предварителна резервация; закуски и напитки (национални и интернационални) 24 часа в денонощието; ежедневно зареждане на минибара и диспесъра с алкохолни напитки в стаята; безплатен WiFi на територията на целия хотел; използване на фитнес, парна баня и джакузи (само за лица над 18 години); един безплатен урок по гмуркане в басейна и други безмоторни водни спортове; вход и консумация в дискотека Пача (Pachá) (отворена 6 пъти в седмицата) и възможност за участие във всички активности от програмата за анимация.
Плаж: собствен, пясъчен (Costa Mujeres). На басейна и плажа: чадъри, шезлонги, матраци, кърпи – безплатно.

Нов хотел от престижната световна верига RIU, предлагащ просторни и комфортни стаи. Качествена храна, компактна, модерна и удобна територия, отлична анимация с жива музика – всичко това в съчетание с чудесния плаж Costa Mujeres дава отлична предпоставка за запомняща се почивка на достъпна цена.

Описанието на хотела е съставено от  RSP Travel, копирането става само с писмено разрешение!

Пакетни цени с полет от Мадрид и настаняване в standard room. Посочените цени са най-ниските за периода

месец възрастен в двойна стая единична стая трима възрастни двама възрастни и дете 2–10 г.
януари’20 1504 € / 2947 лв 2071 € / 4059 лв  4444 € / 8710 лв  4173 € / 8179 лв 
февруари’20 1532 € / 3002 лв 2148 € / 4210 лв 4526 € / 8870 лв 4250 € / 8330 лв 
март’20 1532 € / 3002 лв 2148 € / 4210 лв 4526 € / 8870 лв  4250 € / 8330 лв 
април’20 1400 € / 2744 лв 1834 € / 3594 лв  4137 € / 8108 лв   3887 € / 7618 лв  
май’20 1190 € / 2332 лв
1568 € / 3073 лв  3518 € / 6895 лв   3310 € / 6487 лв   

Почивка в Ривиера Мая, Мексико Barcelo Grand Resort 5*

BARCELO MAYA  BEACH, CARIBE, COLONIAL, TROPICAL 5*

Местоположение: хотелите Barceló Maya Beach, Caribe, Colonial, Tropical 5* са част от комплекс Barceló Grand Resort, който е разположен на един от най-прекрасните бели плажове Playa Del Carmen с дължина от 2,5 км и заобиколен от 500 000 м2 естествен парк, на 72 км от летището в Канкун. 

На територията на комплекса: 6 басейна с хидромасаж; басейн с полуолимпийски размери; басейн само за възрастни; фитнес; миниклуб за деца от 4 до 12 години; клуб за тийнейджъри; 2 тенис корта; 2 игрища за падел; 1 баскетболно игрище; едно мултифункционално игрище с безплатна екипировка; дартс; стрелба с лък; тенис на маса; аква аеробика; плажен волейбол; водно поло; бадминтон; мини голф с 18 дупки; класове по танци и безмоторни водни спортове: уиндсърф, катамаран, шнорхелинг, каяк и др. Комплексът предлага безплатен вътрешен транспорт на клиентите си от 08:00 до 02:30 ч. Шоу анимация с дневна и нощна програма на високо ниво; оркестър на живо и типични местни танци всяка нощ. Забавлявайте се всяка вечер в компанията на семейството си с разнообразни шоу програми с професионални танцьори, музиканти и оркестър на живо. Всяка вечер във всеки от двата театъра ще има различно, уникално шоу. С доплащане: водни паркове (Pirat’s Island, Piscina de surf and Splash Deck); 8 конферентни зали; магазини за подаръци, ликьори, цигари и бижутерии; салон за красота; тенис със инструктор; моторни спортове; хидромасаж; сауна; парна баня; делфинариум (плуване с делфини); медицинско обслужване и интернет WiFi.

Заведения и ресторанти: 16 ресторанта: от които 4 са тип шведска маса с международна кухня; 8 специализирани ресторанта (мексикански; испански; морски дарове; японски; италиански; специализиран в месната кухня; нов с с японска кухня и нов с италианска кухня) и 4 снек бара за бърза закуска. Разполага с 15 бара (включително на всеки основен басейн по един воден бар и 1 спортен бар – отворен 24 часа).

Нощни клубове: Комплексът се гордее с най-добрите клубове в Ривиера Мая. Забавлението е гарантирано с международна музика и напитки.
Нощен клуб Jaguar’s: Безплатен достъп с включени национални напитки до 02:00 часа. Той разполага с изключителен ВИП салон (срещу допълнително заплащане). Само за лица над 18 години. Пушенето не е разрешено. Работно време: от 22:00 до 02:00 часа
One Disco Club: Tийнейджърите могат да се забавляват в здравословна среда, подходяща за тяхната възрастова група, с най-новата музика и безалкохолни напитки. За да влезете, е необходимa гривна за тийнейджъри. За лица от 13 до 17 години. Работно време: от 21:30 до 01:30 часа

Стандартна стая /superior 39 кв.м/: едно легло с размери king size или с 2 двойни легла; разтегателен диван за един човек (с изключение на свързаните стаи); климатик; вентилатор на тавана; баня; сешоар; чехли и халат; телефон; телевизор LCD със сателит; интернет връзка (срещу допълнително заплащане); минибар с ежедневно зареждане; кафемашина; радио-часовник с функция на будилник; ютия и дъска за гладене; сейф; балкон или тераса. Максимално настаняване: 4-ма възрастни.

Premium Level: хотелите Barceló Maya Beach, Caribe, Colonial, Tropical 5* предлагат на своите гости Premium Level, което ниво на обслужване ви дава достъп до повече услуги и съоръжения в комплекса, както и стаи с гарантирано най-добър изглед.

Препоръчваме избора на това ниво за максимално усещане за комфорт!

Концепция Premium Level: Използват всички ресторанти и барове изброени по-горе, както и всички съоръжения в комплекса със следните предимства:

 • Персонална асистенция при пристигане в ексклузивната зона на Premium Level с включени консиерж услуги и с допълнителни удобства.
 • Хавлии за басейна и плажа в стаята;
 • VIP минибар (безалкохолни, вода, бира и закуски тип снакс); луксозни удобства в банята; специално внимание вечер и сервиз в стаята.
 • Предимство при резервацията за а-ла-карт ресторантите (в зависимост от наличността); също така ексклузивен достъп до Lounge Club Premium, където на ваше разположение са международни напитки, сандвичи, континентална закуска, настолни игри, книги, вестници и списания и интернет (от 07:00 до 23 ч).
 • Premium напитки във всички барове и ресторанти на хотела.
 • Позвънявания в страната без заплащане;
 • Безплатен WiFi в зоните, където е наличен.
 • 10% отстъпка в магазините на Barceló и 20% отстъпка за услугите в СПА центъра и салона за красота.

Стаите на Premium Level, които имат гарантирано най-добър изглед:

 • Junior Suite Frente al Mar Premium Level (Maya Colonial/Tropical): тези стаи разполагат с 1 легло с размери king size или с 2 двойни легла; малка всекидневна с разтегателен диван за един човек; климатик; вентилатор на тавана; баня със сешоар и халати; телефон; телевизор със сателит; безплатен WiFi; минибар с ежедневно зареждане; кафемашина; часовник-будилник; ютия и дъска за гладене; сейф; балкон или тераса. Максимално настаняване: 3-ма възрастни и 1 дете.
 • Junior Suite Frente al Mar Premium Level (Maya Beach/Caribe): тази стая е с площ с 55 м2 с джакузи на терасата; 1 легло с размери king size или с 2 двойни легла; 2 разтегателни канапета; климатик; вентилатор на тавана; баня със сешоар, увеличително огледало, чехли и халати, специален душ и комплекти VIP; меню за възглавници; обслужване в стаята 24 часа; телевизор LCD – 42 “; безплатен WiFi; часовник-будилник с вход за Ipod и MP3; дигитален сейф; минибар с ежедневно зареждане; кафемашина; ютия и дъска за гладене. Максимално настаняване: 3-ма възрастни и 2 деца.
 • Junior Suite Swim Up Premium Level (Maya Caribe – само за лица над 13 г): тази стая ви предлага тераса-солариум с джакузи и директен достъп до басейна. Намира се на 1-ви етаж и има една стая със спалня и хидромасажна вана вътре, както и напълно оборудвана баня; 2 разтегателни дивана във всекидневната, която също разполага с баня и всички удобства изброени в Junior Suite Frente al Mar. Максимално настаняване: 4-ма възрастни.
 • Suite Frente al Mar Premium Level ( Maya Beach/Caribe – само за лица над 13 г): модерен и елегантен суит с площ от 133 м2. Всички тези стаи са с най-прекрсните гледки към морето и разполагат с хидромасажна вана на терасата за релакс. Има 1 легло с размери king size; отделена всекидневна; 2 разтегателни канапета; климатик; вентилатор на тавана; баня със сешоар, увеличително огледало, чехли и халати, специален душ и комплекти VIP; меню за възглавници; обслужване в стаята 24 часа; телевизор LCD – 42 “; безплатен WiFi; часовник-будилник с вход за Ipod и MP3; дигитален сейф; минибар с ежедневно зареждане; кафемашина; ютия и дъска за гладене. Максимално настаняване: 3-ма възрастни.

Концепция Всичко включено (All inclusive): Закуска, обяд и вечеря в ресторантите тип шведска маса. Възможност за закуска и обяд в някои от снек баровете. Вечеря в някой от ресторантите тип а-ла-карт в 4-те хотела с предварителна резервация и според наличните места. Вход в дискотеката с включени национални напитки (само за лица над 18 години). Местни напитки с алкохол и без алкохол. Шезлонги и кърпи на плажа и на басейните. Обучение по гмуркане в басейна, веднъж за едноседмичен престой. Всички безмоторни спортове и фитнес. Повече информация на пристигане.

Плаж: собствен, пясъчен (Playa Del Carmen). На басейна и плажа: чадъри, шезлонги, матраци, кърпи – безплатно.

За младоженци: Стая с легло king size и гледка море (при наличност). Бутилка вино и специални удобства в стаята при пристигане. Континентална закуска сервирана в леглото в деня след настаняване (с предварителна резервация).

Изборът в кой хотел ще бъде настаняването се определя при пристигане в Ривиера Мая! Единствено при Premium Level е наличен изборът на хотел!

Комплекс Barcelo Grand Resort 5* е нашият фаворит за почивка в Ривиера Мая, Мексико! Огромна, чудесно разположена територия, наситена в безкрайно много заведения, барове, ресторанти, басейни и атракционни, със забавления и за малки и за възрастни. Качествено обслужване, храна и услуги, гарантирани с марката Barceló“!  А за плажа Playa Del Carmen няма какво да се коментира, за нас това остава плаж N1 в Мексико!

Препоръчан хотел от RSP Travel!

Описанието на хотела е съставено от  RSP Travel, копирането става само с писмено разрешение!

Пакетни цени с полет от Мадрид и настаняване в superior room. Посочените цени са най-ниските за периода

месец възрастен в двойна стая единична стая трима възрастни двама възрастни и дете 2–10 г.
януари’20 1439 € / 2820 лв 2265 € / 4439 лв 4252 € / 8333 лв 3995 € / 7830 лв
февруари’20 1439 € / 2820 лв 2265 € / 4439 лв 4252 € / 8333 лв 3995 € / 7830 лв
март’20 1200 € / 2352 лв 2026 € / 3971 лв 3547 € / 6952 лв  3337 € / 6540 лв 
април’20 1330 € / 2606 лв 1596 € / 3128 лв 3931 € / 7704 лв   3695 € / 7242 лв   
май’20 1292 € / 2532 лв 1558 € / 3053 лв  3818 € / 7483 лв    3590 € / 7036 лв   

Цените на хотелите са към дата 02.01.2019, възможно е да има промяна в зависимост от датата на настаняване и наличните места в чартъра. В таблиците са посочени най-ниските цени за периода.

Клиенти, пътували с RSP Travel получават 3% отстъпка от цената, след приспадане на летищните такси! За група над 6 човека – отстъпка 3% от цената, след приспадане на летищните такси!

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

 • Самолетен билет за полет Мадрид – Канкун – Мадрид,  включени летищни такси /150 евро / човек/,  чекиран багаж 23 кг и 10 кг ръчен багаж.
 • 7 нощувки на база All Inclusive в избрания хотел
 • Трансфер летище – хотел – летище
 • Посрещане на летището в Канкун от представител от нашата фирма партньор
 • Информационна среща в избрания хотел за планиране на екскурзиите
 • 24 часов асистанс по време на престоя
 • Медицинска застраховка с Асистанс

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

 • Самолетен билет София – Мадрид – София. Туроператорът може да съдейства за издаването му, както и за нощувки в Мадрид по желание на клиента. Препоръчваме да се заминава един ден по-рано за Мадрид!
 • Такса гориво – начислява се при евентуална промяна в цените на горивата към авиокомпания Evelop /уточнява се 20 дни преди заминаването/.
 • Местна екологична такса-заплаща се в хотела: 20 песо/ 1 евро/ на вечер/стая
 • Услуги, които не са упоменати като включени в програмата
 • Разходи от личен характер
 • Бакшиши
 • Допълнителни екскурзии: заплащат се на място в Мексико
 • Допълнителна медицинска застраховка с лимит по желание /до 50 000 евро/
 • Застраховка “Отмяна на пътуване“ – възстановява изплатената сума, при отказ по здравословни и други причини определени от Mondial Assistance /застраховката е по желание и се прави при сключването на договора/. Препоръчваме тази застраховка при резервации по ранни записвания! За повече информация се свържете с нас
 • Изходна такса от 70 евро/възможна е промяна/ – заплаща се на летището

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ:

 • Депозит в размер на 50% от пакетната цена. При закупуване на самолетен билет София – Мадрид – София се заплаща пълната стойност на билета. Преди да се заплати депозита, задължително потребителят се запознава с договора и общите условия и само тогава се пристъпва към плащане!
 • Доплащане до 30 дни преди датата на отпътуване.
 • Резервацията се счита за потвърдена само  след подписване на договор и плащане на депозит .

 ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ: 

 • Пакетната цена не е обвързана с набиране на минимален брой участници и определена дата. 
 • Програмата е индивидуална. Не е предвиден водач от страна на Туроператора.
 • Няма санитарни и медицински изисквания за пътуване до Мексико
 • Почивката  като цяло не е подходяща за лица с ограничена подвижност
 • Електрическо захранване – 110 V, като е необходим адаптер от американски тип, който може да бъде закупен и в хотела.

 СРОКОВЕ ЗА АНУЛАЦИИ И НЕУСТОЙКИ:

 • При издадени самолетни билети София – Мадрид – София са в сила анулационните условия на авиокомпанията. 
 • До 24 часа след резервацията – без неустойка
 • До 60 работни дни от датата на заминаване – без неустойка. Заплащат се само административни разходи в размер на 150 евро / човек. 
 • От 59 работни дни до 10 дни – 50 % от пакетната цена 
 • От 9 работни дни до деня на отпътуване – 100% от стойността на пътуването

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:

 • Международен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.
 • За младоженци и празнуващите годишнини – сертификат за сключен брак.

.ВИД ИЗПОЛЗВАНИ ТРАНСПОРТНИ СРЕДСТВА ПО ПРОГРАМАТА:

 • Самолет 
 • Автобус / микробус (трансфери и допълнителни екскурзии)

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ В МЕКСИКО

Екскурзиите се провеждат на английски / испански език

Chichén Itzá

 • Предприемете пътуване назад до едно от най-големите постижения на великите маи – каменния град Чичен Ица (на испански Chichén Itzá). Ще се докоснете до великолепното строителство на огромния храм на божеството Кукулкан, наричан Ел Кастийо (Замъкът); Храмът на воините, Обсерваторията Ел Каракол (Охлювът),  Храмът на ягуарите… През 2007 г. градът на маите Чичен Ица е обявен от ЮНЕСКО за едно от новите седем чудеса на света. Посещението ще завърши с дегустация на вкусните изкушения от кухнята на Юкатан.
 • Не забравяй да вземеш: удобни дрехи, слънце защитен крем, хавлия, слънчеви очила, репелент, пари.
 • Включва: трансфер с бус, вход за Археологичната зона с екскурзовод, обяд в ресторант и аудио екскурзовод.
 • Времетраене: 12 часа (включвайки пътуването)
 • Цена: 113 евро / 221 лв

Coba Encuentro Maya

 • Посещение на впечатляващия древен град на маите  величествения Коба – един от най-големите и влиятелни градове-държави в северната част на Юкатанския полуостров. Ще видите основните забележителности в Коба: Археологическият комплекс – включва руини на постройки с различно предназначение, сред които множество храмове, древна галерия от издълбани стели (възпоменателни плочи), астрономическа обсерватория и игрище за игра на топка (традиционен спорт за маите) и Пирамидата „Нохок Мул“ – със своята височина от 42 м, тя е най-високата маянска постройка на Юкатанския полуостров и втората най-висока в целия маянски свят. Плувайте в кристалните сеноте и се наслаждавайте на обяд с традиционна храна. Придвижването в древния град Коба става с колелета или рикши 
 • Не забравяй да вземеш: дрехи за преобличане, спортни затворени обувки, бански, пари.
 • Включва: трансфер, типичен обяд, вход за СИБА екскурзовод, хавлии.
 • Времетраене: 12 часа (включвайки пътуването).
 • Цена: 119 евро / 233 лв

Coba Tulum Gran Turismo

 • Тази пълна експедиция (с изключение на Туравиа) предлага доближаване до културата на маите, при посещение на древните градове на славната предколумбова цивилизация и автентични общности, където можете да се срещнете със семейства, които все още ценят маянското си наследство. Посетете археологическия обект величествения Коба и открийте Нохоч Мул, най-високият храм на полуостров Юкатан, от чийто връх можете да видите лагуни, заобиколени от буйна джунгла. Ще бъдете изумени от внушителния археологически обект морската столица Тулум, построен на върха на скала, от който можете да видите впечатляваща гледка към Карибско море. Слейте се с природата и бъдете част от този прекрасен проект. Преживейте битието на маите и се насладете на обяд на шведска маса.
 • Не забравяй да вземеш: дрехи за преобличане, спортни затворени обувки, слънчеви очила, шапка, слънцезащитен крем, пари.
 • Включва: транспорт с автобус с Wi-Fi, сух пакет за закускааудио гид, вода, колело в Коба, вход в Коба и Тулум, избор между 5 ресторанта за обяд (тип шведска маса + алкохолни напитки).
 • Времетраене: 12 часа (включвайки пътуването).
 • Цена: 113 евро / 221 лв

Cozumel & Snorkel Gran Turismo

 • Пристигане с ферибот в Плая дел Кармен, за последващо отпътуване към Козумел. Вашият катамаран ви очаква, за да отплавате към митичните рифове на Колумбия и ел Сиело. След гмуркането с шнорхел над тези светилища, капитанът отваря безплатния бар и се насочва към нашия воден парк Плая Миа, където ще се насладите на ястия на шведска маса, ще се забавлявате с повече от 20 игри и атракции, ще се отпуснете в пясъка, ще се спуснете по водните пързалки и можете да се разходите с водно колело или каяк. Насладете се на остров Козумел (островът на лястовиците), с повече от 2000 години история, най-големият и най-красив обитаван остров в Мексико!
 • Не забравяй да вземеш: Удобни дрехи и обувки, бански , дрехи за преобличане слънцезащитен крем, хавлия, слънчеви очила, пари
 • Включва: трансфер, билет за ферибот ,екипировка за гмуркане, алкохолни напитки след гмуркането,вход в аква парк (1 шкафче за багаж на семейство,хавлия ,обяд тип шведска маса, напитки, каяк).
 • Времетраене: 9 часа (включвайки пътуването).
 • Цена: 108 евро / 212 лв

Dolphin Discovery (Cat & Royal Swim Vip)

 • Dolphin Royal Swim e eдна от най-динамичните, образователни и забавни програми. Ще се насладите на директният контакт с делфините,които ще изпълнят маневрата, наречена „foot push“ или теглене с гръбната перка, теглене с коремната перка, скокове и акробатика, целувки, пляскане, пеене и безкрайни незабравими преживявания. По-късно, ще се насладите на вкусен обяд (тип шведска маса) с интернационална кухня и включени напитки в нашата ВИП зона, ексклузивна част от ресторанта оборудвана с климатик и панорамен басейн. 
 • Не забравяй да вземеш: Удобни дрехи, бански, дрехи за преобличане, шапка, слънцезащитен крем, слънчеви очила, пари
 • Включва: трансфер, разходка с Катамаран, местни алкохолни напитки, обяд тип шведска маса, 15 мин информация и 50 минути във водата с делфините.
 • Не включва: снимки с делфините, допълнителни дейности, пристанищни такси (150 мексикансо песо на човек).
 • Времетраене: 11 часа (включвайки пътуването).
 • Цена: 170 евро / 333 лв

Tour Xplor едно незабравимо преживяване в джунглата:

 • Xplor е преживяване, което ще запомните завинагиЗапочнете приключението си в Xplor All Inclusive, парк в сърцето на джунглата, където ще откриете впечатляващи и древни скални образувания и ще можете да станете част от дейности с най-модерното и най-безопасно оборудване. Ще карате бъги през водни препядствия, проходи и пътища минаващи през самата джунглаще карате салове тип кану през пещерни проходи с дължина от 570 и 530 метра в кристални води и ще се насладите на сталактити и сталакмити. Ще полетите над джунглата на 14-те най-високи въжени линии (тролей) на Ривиера мая и ще плувате в подземната река на пещерата. Освен това, Xplor предлага изискан бюфет за всеки вкус.
 • Не забравяй да вземеш: Удобни дрехи и обувки, дрехи за преобличане, бански, хавлия, слънчеви очила и шапка, слънцезащитен крем, репелент,пари – за професионални снимки .
 • Включва: трансфер, професионално оборудване за активностите, храна и напитки ма шведска маса, места за отдих, съблекалня, гардероб
 • Времетраене: около 6 часа – включва и трансфера

Забележка: Някои дейности не са подходящи за хора със сърдечни заболявания, бременни или със страх от височини.

 • Цена: 150 евро / 294 лв.

Всички описания на хотела и допълнителните екскурзии са съставени от  RSP Travel, копирането става само с писмено разрешение!

Екзотична почивка в Ривиера Мая, Мексико с туроператор RSP Travel

Уважаеми клиенти, публикуваното в този сайт е с информационна и рекламна цел. Всичко съгласно чл.80 от ЗТ може да получите в нашия офис или оторизираните ни партньори

етикети: почивка в мексико,почивка в ривиера мая,екзотична почивка в мексико, екзотична почивка в ривиера мая,екзотична почивка в мексико 2019,почивка в ривиера мая мексико,почивка в мексико ривиера мая,RSP Travel, мексико почивка,почивка в ривиера мая 2019,екзотична почивка в мексико 2019, екзотична почивка в ривиера мая 2019,мексико почивка 2019,мексико ривиера мая 2019,почивка в мексико ривиера мая 2019