Фотогалерия на Марина Д’ор, Испания – Януари 2017


ФОТОГАЛЕРИЯ НА ВАКАНЦИОНЕН КОМПЛЕКС MARINA D’OR, ИСПАНИЯ

ЯНУАРИ 2017

СНИМКИТЕ СА НАПРАВЕНИ ОТ ЕКИПА НА RSP TRAVEL

reconocimientos_playa_bul

Както винаги се стараем да имаме най-актуалната информация за продуктите, които предлагаме. Специално за комплекс Марина Д’ор, като водеща наша дестинация, гарантираме, че информацията и детaйлите, които даваме на клиентите ни, са уникални и със сигурност ще допренесат за още по-хубава почивка!

Вижте снимки, направени от RSP Travel при поредното ни посещение в комплекс Марина Д’ор през Януари 2017. По време на нашия престой и среща с мениджърите, се запознахме с детайлите относно почивките за сезон 2017, които предлагаме на нашите туристи. Видяхме и новите атракции, които ще са налице от началото на сезона, като най-значимата промяна ще е изцяло реновирания най-голям СПА център с морска вода в Европа  и сме сигурни, че ще е на още по-високо ниво 🙂 . Нищо, че беше Януари, комплексът беше пълен, като подготовка имаха и футболни отбори от 4 страни. Храната беше на ниво, стаите се почистваха ежедневно, времето беше прекрасно (около 17-18С) и заведенията работеха и можеше около плажа да си пиеш следобедното „cafe con leche“ срещу 1,50 евро.

Ако държите на качествена и разнообразна храна с преобладаваща Средиземноморска тематика, просторни и отлично обзаведени стаи, много атракции за малки и големи деца 🙂 , с включени 3 екскурзии и много бонуси, достъп до най-големия Спа център с морска вода в Европа – това е Вашият комплекс за семейна почивка!

Вижте  програмата за Почивка в Марина Д’ор, Испания за сезон 2020: ТУК