Фотогалерия на Кадис, Гибралтар, Плая Балена


ФОТОГАЛЕРИЯ НА КОСТА ДЕ ЛА ЛУС, ИСПАНИЯ

КАДИС, ПЛАЯ БАЛЕНА, ГИБРАЛТАР, АРКОС ДЕ ЛА ФРОНТЕРА

СНИМКИТЕ СА НАПРАВЕНИ ОТ ЕКИПА НА RSP TRAVEL

Според легендата, много отдавна, когато животните говорели с хората, една сутрин край бреговете на Кадис е забелязана огромната перка на кит. За величествения кит се знае, че той е в постоянно търсене на топли места, златни плажове, реки и плодородни земи. Знаейки, че накрая е намерил светилището, старият кит, вече уморен от дългото търсене, решил да умре на финия пясък на този фантастичен плаж и най – красивия залез. От тогава, според легендата, това място е познато като Коста Байена /”Брегът на кита”/….

Както винаги ние, от екипа на RSP Travel се стараем максимално добре да познаваме програмите, които предлагаме и съответно да даваме на клиентите си изчерпателна информация от „първа ръка“ 🙂 . През 2016 тази програма се пусна за първи път на български пазар и беше много по-различна от останалите, които се предлагаха за Испания. Отличният хотел Playa Ballena 4* е от голяма верига хотели и предлага много качествена храна, стаите са много просторни, територията е супер кокетна и потънала в зеленина. На една крачка от хотела е невероятния плаж с уникални приливи и отливи. Наистина е шокиращо да наблюдаваш как за броени минути морето се „придвижва“ с десетки метри 🙂 А залезите..

Хотелът е разположен в много живописно селище в мавритански стил, сред огромни паркове и езера. Всичко в района е уникално поддържано и чисто, заради високия клас туристи, любители на голфа.

Избралите да почиват в този курорт имат възможност да посетят няколко места: прекрасните градове Кадис и Севиля, бялото и красиво селище Аркос де ла Фронтера, кактo двудневно посещение на Мароко.

Вижте и програмата ни за почивка на Коста де ла Лус, Плая Балена, с безплатно посещение на Гибралтар