Нова година 2020 в Коста дел Сол, Испания с водач 29.12.19


НОВА ГОДИНА 2020 В КОСТА ДЕЛ СОЛ, ИСПАНИЯ

САМОЛЕТНА ПРОГРАМА

29.12.2019 – 04.01.2020 / 7 дни, 6 нощувки

С водач от България и обслужване на български език!

Нова година 2020 в Коста дел Сол, Испания с водач от България

Коста дел Сол е най-южното крайбрежие на Испания. Курортът е разположен по протежение на по-голямата част на средиземноморското крайбрежие от Малага до Гибралтар. Ясно е защо в онзи край на света мястото е популярна туристическа дестинация. Тук се намират едни от най-известните испански курорти – Марбея, Беналмадена, Торемолинос, които благодарение на мекия си средиземноморски климат привличат целогодишно туристи.

ПРОГРАМА

1-ви ден: 29.12.2019: Излитане от летище София, Терминал 2 в 07:00 ч. с полет на АК „България Ер”. Кацане на летището в Малага в 09:45 ч. Посрещане, трансфер и настаняване в хотел Hotel Best Triton 4*.  Вечеря и нощувка.

3-ри ден: 30.12.2019: Закуска. Свободно време или възможност за допълнителна екскурзия.

Танжер, Мароко – целодневна екскурзия: За тази екскурзия е необходим международен паспорт

Нова година 2020 в Коста дел Сол Испания - екскурзия до ТанжерОтпътуване от хотела рано сутринта в посока Тарифа, откъдето с ферибот се пресича Гибралтарският проток. Пристигане в Танжер, Мароко и обиколка в околностите на града с автобус и местен екскурзовод. Пешеходна разходка из най-интересните места в стария град – казбата, медината, Зоко и др. Обяд в традиционен местен ресторант с програма, където ще Ви предложат типични за местната кухня блюда: харира, кус-кус, кефта, моруна, чай и сладкиши. Ще имате възможност да посетите традиционен базар, където ще Ви разкажат за технологията на правене на килими (традиционен за мароканците занаят). Свободно време за покупки на сувенири. Отпътуване към пристанището. Връщане в Алхесирас и Тарифа с ферибот и с автобус до курортите в Коста дел Сол.

Цена: 85 евро / 167 лв. – възрастен; 70 евро / 137 лв. – дете до 11,99 г. Цената включва: транспорт с автобус, екскурзовод на български език, билети за ферибота, посещение на града с местен екскурзовод, обяд в типичен ресторант

Вечеря. Нощувка.

3-ти ден: 31.12.2019: Закуска. Свободно време или възможност за допълнителна екскурзия: Гибралтар: Гибралтар е независима територия на Обединеното Нова година 2020 в Коста дел Сол Испания - ГибралтарКралство. Мечтана земя от всички империи в историята, поради стратегическото си положение и възможността да контролира единствения вход за Средиземноморието. Там живеят около 29000 жители, които работят основно в туристическия, финансовия сектор, пристанището. След пристигането Ви в Гибралтар, ще бъдете придружени от екскурзовод и ще започнете посещението. Там ще се качите в мини бусове, с които ще започне обиколката на Голямата скала, където също е включена най-южната точка на Европа. Ще можете да се възхитите на прекрасната гледка на Гибралтарския Проток, а при хубаво време и Мароко. Имате включен входен билет за Пещерата Сан Мигел и ще можете да видите известните маймуни берберски макак, произхождащи от Северна Африка. Когато приключи обиколката, което трае около 1час и половина, ще разполагате със свободно време за да пазаруване и обяд (по желание)

Цена:58 евро / 114 лв. – възрастен; 45 евро / 88 лв. – дете до 11,99 г. Цената включва: транспорт с автобус + екскурзовод на български език, входен билет за пещерата Сан Мигел.

Новогодишна Гала вечеря в хотела и посрещане на Новата 2020 година!!!

Вечеря. Нощувка.

4-ти ден: 01.01.2020: Закуска. Свободно време или възможност за допълнителна екскурзия.

Нова година 2020 в Коста дел Сол Испания - екскурзия до СевиляСевиля – целодневна екскурзия: Сутринта – отпътуване от хотела. Пристигане в четвъртия по големина град в Испания и столица на област Андалусия – Севиля, разположен край бреговете на река Гуадалкивир. Панорамна обиколка с автобус – постройките на Испано-Американската изложба от 1929 г., красивите мостове Аламио и Баркета, булеварда на палмите, Испанския площад, паркът Мария Луиза. Следва пешеходна обиколка с посещение на известния квартал Санта Круз, забележителната Катедрала с прочутата камбанария Хиралда, минаваме покрай двореца Алказар и Испанския площад с красивия фонтан – сцена за много улични музиканти и актьори. Свободно време за обяд в типичен испански ресторант с традиционна кухня (по желание). Отпътуване от Севиля. Завръщане в хотела.

Цена: 65 евро / 127 лв. – възрастен; 50 евро / 98 лв. – дете до 11,99 г. Цената включва: транспорт с автобус, екскурзовод на български език, местен екскурзовод

Вечеря. Нощувка

5-ти ден 02.01.2020 : Закуска. Свободно време или възможност за допълнителни екскурзии до Кордоба или Ронда. 

Нова година 2020 в Коста дел Сол Испания - екскурзия до КордобаКордоба –  място, където съжителстват мюсюлманска, еврейска и християнска култури. Градът е     известен с архитектурата си от времето, когато е била столица на Кордовския халифат и е заемал почти целия Иберийски полуостров.
Сутринта – отпътуване от хотела. По време на пътуването, екскурзоводът ще Ви разкаже за селищата по маршрута и ще се насладите на забележителни андалусийски пейзажи. След пристигане в града – среща с местен екскурзовод, който ще Ви придружава по време на обиколката.  Посещение на старата част на града, включена в световното наследство на Юнеско, известната джамия Мескита, превърната по-късно в катедрала – едно невероятно съчетание на стилове и религии. Разходката продължава с разглеждане на Синагогата, еврейския квартал, римския мост над р. Гуадалкивир. Свободно време за обяд (по желание). Връщане в хотела.
Цена: 75 евро / 147 лв. – възрастен;  60 евро / 117 лв. – дете до 11,99 г.
Цената  включва: екскурзовод и водач на български език, транспорт, местен екскурзовод, вход в Катедралата в Кордоба.
 
Нова година 2020 в Коста дел Сол Испания - екскурзия до РондаРонда – романтичният град, известен като града на коридата, виното и фламенкото, градът, пленил Ърнест Хемингуей. Посещение на най-голямата и автентична в Испания Арена на биковете, където са торирали едни от най-добрите тореадори, както и музея на Коридата. Дегустация на известното вино на Ронда в музея на виното. Ще минем през парка на Ронда с известният балкон на СТРАХА, романтичният квартал – вдъхновение на Хемингуей, които е почивал там всяко лято, мостът на града с неописуема гледка. Разходка показване музеят на Бандолеросите – вход опционален. Свободно време за обяд и покупки. Не пропускайте да се разходите из типичните андалуски улички, да се възхитите на моста на града и разбира се да опитате един от най-големите деликатеси – опашка на бик, придружен от чаша вино (още нещо, което не бива да пропускате да опитате). Отпътуване от Ронда. Завръщане в хотела.
Цена: 70 евро / 137 лв. – възрастен; 55 евро / 108 лв. – дете до 11,99 г.
Цената включва: транспорт, екскурзовод на български език, вход за Арената на биковете, вход и дегустация в музея на виното.

Вечеря. Нощувка

6-ти ден 03.01.2020 : Закуска. Свободно време или възможност за допълнителна екскурзия.

Нова година 2020 в Коста дел Сол Испания - екскурзия до ГранадаГранада: За нея казват, че е един от най-красивите градове в света. Поети, музиканти и артисти са били вдъхновявани от Гранада. Интерес представляват Албисинския квартал, двореца Алхамбра – най-яркото произведение на арабското изкуство в Испания, впечатляващо съчетание на дворци и крепостни съоръжения.

Сутринта – отпътуване от хотела. Пристигане в Гранада. Панорамна обиколка на града. Ще преминете през квартал Албайсин и ще отидете до мястото на Св.Христофор. Свободно време за самостоятелна разходка. В определения от екскурзовода час, се отправяме с автобуса към внушителния дворец Алхамбра. Посещават се “залата на двете сестри” и знаменития “двор на лъвовете”, които ще Ви пренесат в 14 – ти век. Двореца на Карл V и градините на Хенералифе – лятната резиденция на древните испански крале с много фонтани. От тук можете да се насладите на прекрасна гледка към града и Сиера Невада. Възможност за обяд в район с множество ресторанти с типична кухна (по желание). Отпътуване от Гранада. Завръщане в хотела.

Цена: Цена: 79 евро / 155 лв. – възрастен; 64 евро / 125 лв. – дете до 11,99 г. Цената включва: транспорт с автобус + придружаване от екскурзовод на български език, местен екскурзовод за посещението на Алхамбра, посещение на града с придружител екскурзовод, билет за Алхамбра и Градините на Хенералифе

Вечеря. Нощувка

7-ми ден: 04.01.2020:  Закуска. Свободно време. Освобождаване на хотела в 12.00ч. Панорамна обиколка на Малага и разглеждане на крепостта Гибралфаро (отвън), Катедралата (отвън) и Къщата на Пикасо (отвън). Трансфер до летището в Малага за полет до София с АК „България Ер” в 20:10 ч.. Кацане на летище София – Терминал 2 в 00:40 ч. на 05.01.2020

ПОЛЕТНО РАЗПИСАНИЕ:

София, Терминал 2 – Малага, Испания 07:00ч – 09:45ч
Малага, Испания – София,  Терминал 2 20:10ч – 00:40ч /05.01.2020/

ХОТЕЛ ПО ПРОГРАМАТА

BEST TRITON 4*

Нова година 2020 в Коста дел Сол, Испания - хотел Best Triton 4*

За тази програма е избран един от най-хубавите 4* хотели от веригата „Best“ на крайбрежието на Коста дел Сол. Хотелът е добре познат на българския пазар, с перфектна локация в центъра на Беналмадена и отличен рейтинг от клиенти;  Хотелът е изцяло реновиран през 2016г и предлага добре оборудвана и модерно обзаведена хотелска база, просторни модерни стаи, безплатен wi fi в хотела, хубав СПА център

ПАКЕТНИ ЦЕНИ ЗА НОВА ГОДИНА В КОСТА ДЕЛ СОЛ, ИСПАНИЯ

възрастен в двойна стая единична стая тройна стая двама възрастни и дете до 12г
858 € / 1678 лв 984 € / 1925 лв 2506 € / 4901 лв 2281 € / 4461 лв

ПАКЕТНАТА ЦЕНА ВКЛЮЧВА:

 • Самолетен билет София – Малага – София с включени летищни такси с АК „България Ер” , ръчен багаж до 10кг. и чекиран багаж 23 кг..
 • 6 нощувки със закуска и вечеря /с включени вода и 1/4 вино/ в хотел Best Triton 4*  в Коста дел Сол.
 • Новогодишна вечеря в хотелa
 • Трансфер летище – хотел – летище
 • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване в чужбина” с покритие 10 000 евро на ЗАД „Армеец”
 • Обзорна екскурзия на Малага с екскурзовод на български език
 • Обслужване на български език по време на престоя в Коста дел Сол

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

 • Разходи от личен характер
 • Допълнителни екскурзии: заплащат се в България
 • Застраховка “Отмяна на пътуване“ – възстановява изплатената сума, при отказ по здравословни и други причини определени от Mondial Assistance /застраховката е по желание и се прави при сключването на договора/. Препоръчваме тази застраховка при резервации по ранни записвания! При интерес се свържете с нас

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:

 • Лична карта или международен паспорт с мин. валидност 6 месеца отдатата на пътуване.
 • За деца до 18 години, пътуващи с един или без родител, нотариална заверка от едния или двамата родители! Пътуването е безвизово и без медицински изисквания за имунизации!

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛОВИЯ:

 • Необходим минимален брой участници за осъществяване на програмата: 30 човека! Срок за уведомление при несъбран минимум 30 дни преди заминаване.
 • Допълнителните екскурзии са по желание и са валидни при минимум от 20 човека!
 • Разпределението на допълнителните екскурзии по дни в програмата е примерно!
 • Точните дни на провеждане на екскурзиите ще бъдат предоставени седмица преди отпътуване!
 • Заявяването и заплащането на допълнителните екскурзии се извършва в България!
 • Възможна е промяна на часовете на полетите от страна на авиокомпанията
 • Пътуване на лица с ограничена подвижност: Пътуването като цяло НЕ Е  подходящо за лица с ограничена подвижност.
 • Няма ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ медицински и санитарни изисквания при пътуване до Испания.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:

 • 30 % депозит при резервация. Преди да се заплати депозита, задължително потребителят се запознава с договора и общите условия и само тогава се пристъпва към плащане!  
 • Доплащане до 01.12.2019 г.
 • резервацията се счита за потвърдена само след подписване на договор и плащане на депозит. При подписан договор, но без извършено плащане до 24 часа / определена дата, резервацията се анулира!

СРОКОВЕ НА АНУЛАЦИИ И НЕУСТОЙКИ:

Пътуващите имат право да прекратят едностранно договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след заплащане на следните суми:

 • До 60 дни от датата на заминаване – без неустойка
 • От 59 дни до 31 дни – в размер на депозита
 • От 30 дни до деня на отпътуване – 100% (Смяна на име до 7 дни преди датата на отпътуване)
 • В случай, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати доброволно своето пътуване, през времетраенето му, всички допълнителни разходи, включително и транспортните, са за негова сметка
 • ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да прехвърли правото си на пътуване на трето лице в срок съобразно спецификата на дестинацията, издаване на самолетни билети по международни полети и не по-късно от 15.12.2019г., като се задължава да заплати на ТУРОПЕРАТОРА само дължимите суми, свързани с евентуалното преиздаване на билетите..

ВИД ИЗПОЛЗВАНИ ТРАНСПОРТНИ СРЕДСТВА:

 • Самолет
 • Автобус (Трансфери и допълнителни екскурзии)
 • Ферибот (При допълнителната екскурзия до Танжер, Мароко)

Уважаеми клиенти, публикуваното в този сайт е с информационна и рекламна цел. Всичко съгласно чл.80 от ЗТ може да получите в нашия офис