Нова година 2020 в Коста дел Сол, Испания с водач 28.12.19


НОВА ГОДИНА 2020 В КОСТА ДЕЛ СОЛ, ИСПАНИЯ

САМОЛЕТНА ПРОГРАМА

28.12.2019 – 03.01.2020 / 7 дни, 6 нощувки

С водач от България и обслужване на български език!

Последни 2 места!

Коста дел Сол е най-южното крайбрежие на Испания. Курортът е разположен по протежение на по-голямата част на средиземноморското крайбрежие от Малага до Гибралтар. Ясно е защо в онзи край на света мястото е популярна туристическа дестинация. Тук се намират едни от най-известните испански курорти – Марбея, Беналмадена, Торемолинос, които благодарение на мекия си средиземноморски климат привличат целогодишно туристи.

ПРОГРАМА

1-ви ден: 28.12.2019: Излитане от летище София, Терминал 2 в 06:35 ч. с полет на АК „България Ер”. Кацане на летището в Малага в 09:20 ч. Посрещане, трансфер и настаняване в избрания хотел.  Вечеря и нощувка.

2-ри ден 29.12.2019: Закуска. Свободно време или възможност за допълнителна екскурзия.

Нова година 2020 в Коста дел Сол Испания - екскурзия до ГранадаГранада: За нея казват, че е един от най-красивите градове в света. Поети, музиканти и артисти са били вдъхновявани от Гранада. Интерес представляват Албисинския квартал, двореца Алхамбра – най-яркото произведение на арабското изкуство в Испания, впечатляващо съчетание на дворци и крепостни съоръжения.

Сутринта – отпътуване от хотела. Пристигане в Гранада. Панорамна обиколка на града. Ще преминете през квартал Албайсин и ще отидете до мястото на Св.Христофор. Свободно време за самостоятелна разходка. В определения от екскурзовода час, се отправяме с автобуса към внушителния дворец Алхамбра. Посещават се “залата на двете сестри” и знаменития “двор на лъвовете”, които ще Ви пренесат в 14 – ти век. Двореца на Карл V и градините на Хенералифе – лятната резиденция на древните испански крале с много фонтани. От тук можете да се насладите на прекрасна гледка към града и Сиера Невада. Възможност за обяд в район с множество ресторанти с типична кухна (по желание). Отпътуване от Гранада. Завръщане в хотела.

Цена: Цена: 79 евро / 155 лв. – възрастен; 64 евро / 125 лв. – дете до 11,99 г. Цената включва: транспорт с автобус + придружаване от екскурзовод на български език, местен екскурзовод за посещението на Алхамбра, посещение на града с придружител екскурзовод, билет за Алхамбра и Градините на Хенералифе

Вечеря. Нощувка

3-ти ден: 30.12.2019: Закуска. Свободно време или възможност за допълнителна екскурзия.

Танжер, Мароко – целодневна екскурзия: За тази екскурзия е необходим международен паспорт

Нова година 2020 в Коста дел Сол Испания - екскурзия до ТанжерОтпътуване от хотела рано сутринта в посока Тарифа, откъдето с ферибот се пресича Гибралтарският проток. Пристигане в Танжер, Мароко и обиколка в околностите на града с автобус и местен екскурзовод. Пешеходна разходка из най-интересните места в стария град – казбата, медината, Зоко и др. Обяд в традиционен местен ресторант с програма, където ще Ви предложат типични за местната кухня блюда: харира, кус-кус, кефта, моруна, чай и сладкиши. Ще имате възможност да посетите традиционен базар, където ще Ви разкажат за технологията на правене на килими (традиционен за мароканците занаят). Свободно време за покупки на сувенири. Отпътуване към пристанището. Връщане в Алхесирас и Тарифа с ферибот и с автобус до курортите в Коста дел Сол.

Цена: 85 евро / 167 лв. – възрастен; 70 евро / 137 лв. – дете до 11,99 г. Цената включва: транспорт с автобус, екскурзовод на български език, билети за ферибота, посещение на града с местен екскурзовод, обяд в типичен ресторант

Вечеря. Нощувка.

4-ти ден: 31.12.2019: Закуска. Свободно време или възможност за допълнителна екскурзия: Гибралтар: Гибралтар е независима територия на Обединеното Нова година 2020 в Коста дел Сол Испания - ГибралтарКралство. Мечтана земя от всички империи в историята, поради стратегическото си положение и възможността да контролира единствения вход за Средиземноморието. Там живеят около 29000 жители, които работят основно в туристическия, финансовия сектор, пристанището. След пристигането Ви в Гибралтар, ще бъдете придружени от екскурзовод и ще започнете посещението. Там ще се качите в мини бусове, с които ще започне обиколката на Голямата скала, където също е включена най-южната точка на Европа. Ще можете да се възхитите на прекрасната гледка на Гибралтарския Проток, а при хубаво време и Мароко. Имате включен входен билет за Пещерата Сан Мигел и ще можете да видите известните маймуни берберски макак, произхождащи от Северна Африка. Когато приключи обиколката, което трае около 1час и половина, ще разполагате със свободно време за да пазаруване и обяд (по желание)

Цена:58 евро / 114 лв. – възрастен; 45 евро / 88 лв. – дете до 11,99 г. Цената включва: транспорт с автобус + екскурзовод на български език, входен билет за пещерата Сан Мигел.

Новогодишна Гала вечеря в хотела и посрещане на Новата 2020 година!!!

Вечеря. Нощувка.

5-ти ден: 01.01.2020: Закуска. Свободно време или възможност за допълнителна екскурзия.

Нова година 2020 в Коста дел Сол Испания - екскурзия до СевиляСевиля – целодневна екскурзия: Сутринта – отпътуване от хотела. Пристигане в четвъртия по големина град в Испания и столица на област Андалусия – Севиля, разположен край бреговете на река Гуадалкивир. Панорамна обиколка с автобус – постройките на Испано-Американската изложба от 1929 г., красивите мостове Аламио и Баркета, булеварда на палмите, Испанския площад, паркът Мария Луиза. Следва пешеходна обиколка с посещение на известния квартал Санта Круз, забележителната Катедрала с прочутата камбанария Хиралда, минаваме покрай двореца Алказар и Испанския площад с красивия фонтан – сцена за много улични музиканти и актьори. Свободно време за обяд в типичен испански ресторант с традиционна кухня (по желание). Отпътуване от Севиля. Завръщане в хотела.

Цена: 65 евро / 127 лв. – възрастен; 50 евро / 98 лв. – дете до 11,99 г. Цената включва: транспорт с автобус, екскурзовод на български език, местен екскурзовод

Вечеря. Нощувка

6-ти ден 02.01.2020 : Закуска. Свободно време или възможност за допълнителни екскурзии до Кордоба или Ронда. 

Нова година 2020 в Коста дел Сол Испания - екскурзия до КордобаКордоба –  място, където съжителстват мюсюлманска, еврейска и християнска култури. Градът е     известен с архитектурата си от времето, когато е била столица на Кордовския халифат и е заемал почти целия Иберийски полуостров.
Сутринта – отпътуване от хотела. По време на пътуването, екскурзоводът ще Ви разкаже за селищата по маршрута и ще се насладите на забележителни андалусийски пейзажи. След пристигане в града – среща с местен екскурзовод, който ще Ви придружава по време на обиколката.  Посещение на старата част на града, включена в световното наследство на Юнеско, известната джамия Мескита, превърната по-късно в катедрала – едно невероятно съчетание на стилове и религии. Разходката продължава с разглеждане на Синагогата, еврейския квартал, римския мост над р. Гуадалкивир. Свободно време за обяд (по желание). Връщане в хотела.
Цена: 75 евро / 147 лв. – възрастен;  60 евро / 117 лв. – дете до 11,99 г.
Цената  включва: екскурзовод и водач на български език, транспорт, местен екскурзовод, вход в Катедралата в Кордоба.
 
Нова година 2020 в Коста дел Сол Испания - екскурзия до РондаРонда – романтичният град, известен като града на коридата, виното и фламенкото, градът, пленил Ърнест Хемингуей. Посещение на най-голямата и автентична в Испания Арена на биковете, където са торирали едни от най-добрите тореадори, както и музея на Коридата. Дегустация на известното вино на Ронда в музея на виното. Ще минем през парка на Ронда с известният балкон на СТРАХА, романтичният квартал – вдъхновение на Хемингуей, които е почивал там всяко лято, мостът на града с неописуема гледка. Разходка показване музеят на Бандолеросите – вход опционален. Свободно време за обяд и покупки. Не пропускайте да се разходите из типичните андалуски улички, да се възхитите на моста на града и разбира се да опитате един от най-големите деликатеси – опашка на бик, придружен от чаша вино (още нещо, което не бива да пропускате да опитате). Отпътуване от Ронда. Завръщане в хотела.
Цена: 70 евро / 137 лв. – възрастен; 55 евро / 108 лв. – дете до 11,99 г.
Цената включва: транспорт, екскурзовод на български език, вход за Арената на биковете, вход и дегустация в музея на виното.

Вечеря. Нощувка

7-ми ден: 03.01.2020:  Закуска. Свободно време. Освобождаване на хотела в 12.00ч. Панорамна обиколка на Малага и разглеждане на крепостта Гибралфаро (отвън), Катедралата (отвън) и Къщата на Пикасо (отвън). Трансфер до летището в Малага за полет до София с АК „България Ер” в 18:35 ч.. Кацане на летище София – Терминал 2 в 23:00 ч. 

ПОЛЕТНО РАЗПИСАНИЕ:

София, Терминал 2 – Малага, Испания 06:35ч – 09:20ч
Малага, Испания – София,  Терминал 2 18:35ч – 23:00ч

ХОТЕЛИ ПО ПРОГРАМАТА

BEST TRITON 4*

Нова година 2020 в Коста дел Сол, Испания - хотел Best Triton 4*

За тази програма е избран един от най-хубавите 4* хотели от веригата „Best“ на крайбрежието на Коста дел Сол. Хотелът е добре познат на българския пазар, с перфектна локация в центъра на Беналмадена и отличен рейтинг от клиенти;  Хотелът е изцяло реновиран през 2016г и предлага добре оборудвана и модерно обзаведена хотелска база, просторни модерни стаи, безплатен wi fi в хотела, хубав СПА център

ПАКЕТНИ ЦЕНИ ЗА НОВА ГОДИНА В КОСТА ДЕЛ СОЛ, ИСПАНИЯ

възрастен в двойна стая единична стая тройна стая двама възрастни и дете до 12г
858 € / 1678 лв stop 984 € / 1925 лв 2506 € / 4901 лв 2281 € / 4461 лв

HOTEL AMARAGUA 4*

Хотел Amaragua 4* се намира на първа линия на плаж  в очарователния район на Торемолинос – Ла Карихуела – известна и призната от туристите с кулинарните си изкушения зона., както и на 20 минути пешеходно разстояние от известното пристанище в Беналмадена – Пуерто Марина. Разполага с 2 басейна – външен и вътрешен, СПА център с джакузи, сауна, турска баня, фитнес и масажи. Този 4- звезден хотел, декорацията създава усещането за стилен, класически и практически средиземноморски хотел. 
Стандартните двойни стаи са оборудвани с климатик и централно отопление с индивидуален термостат, телефон, телевизор, мини бар, сейф, безплатен WiFi и сешоар в банята. Всички стаи имат и тераса.

ПАКЕТНИ ЦЕНИ ЗА НОВА ГОДИНА В КОСТА ДЕЛ СОЛ, ИСПАНИЯ 

Последни 2 места!

възрастен в двойна стая единична стая тройна стая двама възрастни и дете до 12г
895 € / 1751 лв 1099 € / 2150 лв 2650 € / 5185 лв 2549 € / 4987 лв

ПАКЕТНАТА ЦЕНА ВКЛЮЧВА:

 • Самолетен билет София – Малага – София с включени летищни такси с АК „България Ер” , ръчен багаж до 10кг. и чекиран багаж 23 кг..
 • 6 нощувки със закуска и вечеря /с включени вода и 1/4 вино/ в избрания хотел в Коста дел Сол.
 • Новогодишна вечеря в хотелa
 • Трансфер летище – хотел – летище
 • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване в чужбина” с покритие 5 000 евро на ЗД „Евроинс”
 • Обзорна екскурзия на Малага с екскурзовод на български език
 • Обслужване на български език по време на престоя в Коста дел Сол

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

 • Разходи от личен характер
 • Допълнителни екскурзии: заплащат се в България
 • Застраховка “Отмяна на пътуване“ – възстановява изплатената сума, при отказ по здравословни и други причини определени от Mondial Assistance /застраховката е по желание и се прави при сключването на договора/. Препоръчваме тази застраховка при резервации по ранни записвания! При интерес се свържете с нас

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:

 • Лична карта или международен паспорт с мин. валидност 6 месеца отдатата на пътуване.
 • За деца до 18 години, пътуващи с един или без родител, нотариална заверка от единия или двамата родители! Пътуването е безвизово и без медицински изисквания за имунизации!

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛОВИЯ:

 • Необходим минимален брой участници за осъществяване на програмата: 30 човека! Срок за уведомление при несъбран минимум 30 дни преди заминаване.
 • Допълнителните екскурзии са по желание и са валидни при минимум от 20 човека!
 • Разпределението на допълнителните екскурзии по дни в програмата е примерно!
 • Точните дни на провеждане на екскурзиите ще бъдат предоставени седмица преди отпътуване!
 • Заявяването и заплащането на допълнителните екскурзии се извършва в България!
 • Възможна е промяна на часовете на полетите от страна на авиокомпанията
 • Пътуване на лица с ограничена подвижност: Пътуването като цяло НЕ Е  подходящо за лица с ограничена подвижност.
 • Няма ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ медицински и санитарни изисквания при пътуване до Испания.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:

 • 30 % депозит при резервация. Преди да се заплати депозита, задължително потребителят се запознава с договора и общите условия и само тогава се пристъпва към плащане!  
 • Доплащане до 01.12.2019 г.
 • резервацията се счита за потвърдена само след подписване на договор и плащане на депозит. При подписан договор, но без извършено плащане до 24 часа / определена дата, резервацията се анулира!

СРОКОВЕ НА АНУЛАЦИИ И НЕУСТОЙКИ:

Пътуващите имат право да прекратят едностранно договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след заплащане на следните суми:

 • От деня следващ деня на подписване на договора до 60 дни от датата на заминаване – 100 лв на човек
 • От 59 дни до 31 дни – в размер на депозита
 • От 30 дни до деня на отпътуване – 100% (Смяна на име до 7 дни преди датата на отпътуване)
 • В случай, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати доброволно своето пътуване, през времетраенето му, всички допълнителни разходи, включително и транспортните, са за негова сметка
 • ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да прехвърли правото си на пътуване на трето лице в срок съобразно спецификата на дестинацията, издаване на самолетни билети по международни полети и не по-късно от 15.12.2019г., като се задължава да заплати на ТУРОПЕРАТОРА само дължимите суми, свързани с евентуалното преиздаване на билетите..

ВИД ИЗПОЛЗВАНИ ТРАНСПОРТНИ СРЕДСТВА:

 • Самолет
 • Автобус (Трансфери и допълнителни екскурзии)
 • Ферибот (При допълнителната екскурзия до Танжер, Мароко)

Уважаеми клиенти, публикуваното в този сайт е с информационна и рекламна цел. Всичко съгласно чл.80 от ЗТ може да получите в нашия офис

етикети:коста дел сол, испания, pochivki, ekskurzii, costa del sol, ispania, ekskurzia do costa del sol, pochivka v costa del sol, pochivka v ispania, екскурзия до коста дел сол, почивка в коста дел сол, почивка в испания, почивка в испания, испания почивка, почивка в коста дел сол, почивка в коста дел сол през зимата, през септември в испания, през септември в коста дел сол, ispania pochivka, pochivka v ispania prez esenta, esenna programa costa del sol, ekskurzia do granada, ekskurzia do sevilia, ekskurzia do gibraltar, ekskurzia do tanjer, pochivka, nova godina, nova godina 2020, почивка, нова година, нова година 2020, нова година 2020 испания, нова година 2020 коста дел сол, почивка на коста дел сол, самолетна почивка, самолетна почивка в коста дел сол, севиля, гранада, гибралтар, танжер, мароко, екскурзия в севиля, екскурзия в гранада, екскурзия в гибралтар, екскурзия в танжер, nova godina, нова година, nova godina 2020, нова година 2020, нова година в испания, нова година 2020 в испания, nova godina 2020 v ispania, nova godina v ispania, самолетна почивка, samoletna pochivka, samoletna pochivka v ispania, самолетна почивка в испания