За нас


За RSP Travel туризмът не е просто бизнес, а емоция, мечта, преобразяване. Доказано е, че пътуването трансформира човек, кара го да изживее нови емоции, да усети духа на мястото, което посещава, да се потопи в новата реалност, в която го е довело пътуването. Нашето желание е да предадем своите усещания и поглед върху дестинациите, които предлагаме. С описанията и снимките на дестинациите в сайта ни, ние представяме нещата така, както ги виждаме, с нашите усещания и емоции. Да, всичко е субективно, но се радваме, че нашите клиенти ни се доверяват и когато пътуват, наистина виждат, че правдоподобно сме описали всичко. Екипът на RSP Travel  предлага на клиентите си само хотели, почивки и дестинации, в които сме се убедили лично, че отговарят на категорията си, храненето и обслужването са на нивото, което е обявено и най – важното е, че в тях има атмосфера за пълноценен релакс.

Като фирма, която обича Испания и испанския език, особен акцент имат всички програми за дестинации, в които се говори този език: Испания, Мексико, Куба, Доминикана, Аржентина. Били сме на тези места и знаем върху какво да наблегнем относно почивката или екскурзията на клиентите ни. 🙂

Екипът на RSP Travel се е доказал и в организирането на групови почивки, екскурзии, фирмени тиймбилдинги и мероприятия. Изградили сме доверие, благодарение на което спортни федерации и клубове организират годишните си лагери в България, Испания, Турция. Доверие, което са ни гласували престижни фирми за организирането на фирмените им мероприятия, съчетаващи деловата работа, със заслужена луксозна почивка.

Да добавим също, че при нас няма оферти last minute, защото не ни се налага да правим такива оферти, просто при нас програмите се запълват с необходимите места!  🙂

И не на последно място, е важно да отбележим, че много внимателно избираме партньорите си. Така сме спокойни, че когато изпращаме клиенти на хиляди километри от България, всичко по организацията и престоя там ще е сигурно!

Във връзка с наложените драстични ограничителни и противоепидемиологични мерки в България и света и поради коренното им разминаване с нашите критерии за качествена почивка или екскурзия, временно преустановяваме предлагането на всички дестинации с които сме работили досега!

Освен това, така ние и туристите ще си спестим безкрайните главоболия относно анулиране на резервации, възстановяне на платени суми, издаване на ваучери и т.н.

Благодарим на всички наши клиенти, които ни се довериха през тези години и ни направиха един от водещите туроператори за испаноговорящите дестинации като Испания /Валенсия, Барселона, Мадрид, Коста де ла Лус, Коста дел Сол, комплекс Марина Дор, Пенискола, Канарските острови/, Доминикана, Мексико, Куба! Надяваме се след нормализиране на ситуацията отново да пътуваме заедно и да се наслаждаваме на чудно красивите местенца по света!